Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Poncz na ciepło

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier 125 g
arak 350 g
herbata zielona 1/4 l
wino 1 (mozelskie)

Przepis i sposób przygotowania na: Poncz na ciepło

Herbatę, cukier, wino i arak podgrzewać aż cukier rozpuści się. Wymieszać i przelać do szklanek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 25.01.2014 09:25
fajny przepis
Wafelek2601 04.03.2013 00:10
Świetny przepis
olkaaa 29.12.2011 00:11
jestem ciekawa jak smakuje
jeta72 15.08.2011 17:34
świetne
Ania67 26.07.2011 21:37
super
Magdalena1110 25.06.2011 09:37
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak