Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Serowe paluszki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 3 płaty
jajko 1 szt.
ser tarty 60 g

Przepis i sposób przygotowania na: Serowe paluszki

Ciasto francuskie rozmrażamy. Każdy płat ciasta należy pociąć na pięć pasków. Każdy należy lekko rozkręcić. Jajko roztrzepujemy widelcem i smarujemy każdy pasek ciasta. Każdy posypujemy serem. Układamy na pergaminie i pieczemy 10 minut w 220 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 01.09.2011 16:45
pycha.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak