Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka czosnkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1 sztuka
masło 2 łyżki
czosnek 2 ząbki
sól
Koperek suszony Prymat 1/2 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka czosnkowa

Bagietkę nacinamy (jak na zdjęciu). Czosnek przeciskamy przez praskę i ucieramy z pozostałymi składnikami. Smarujemy bagietkę powstałym masełkiem czosnkowy i podpiekamy ok. 10 min w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pawel6 24.06.2011 22:34
Super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak