Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pałki miodowo-musztardowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

podudzia 8 sztuk
miód prawdziwy 2 łyżki
olej 4 łyżki
Musztarda francuska Prymat 2 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: pałki miodowo-musztardowe

pałki albo podudzia umyć,osuszyć, oprószyć solą i pieprzem. miód wymieszać z musztarda i olejem, marynata natrzeć mięso i odstawić na godzinę. blachę wyłożyć papierem do pieczenia, ułożyć pałki obok siebie, grubo nasmarować marynata. piec przez 40-50 minut w temp 180st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak