Składniki:
ziemniaki | 30 dag |
panga | 1 duży filet |
sok z cytryny | 5 łyżek |
koperek | 0,5 pęczka |
żółty ser | 15 dag |
sól | do smaku |
masło | 2 łyżki |
mleko | 1 szklanka |
mąka | 2 łyżki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 0,5 łyżeczki |
tłuszcz do formy |
ziemniaki | 30 dag |
panga | 1 duży filet |
sok z cytryny | 5 łyżek |
koperek | 0,5 pęczka |
żółty ser | 15 dag |
sól | do smaku |
masło | 2 łyżki |
mleko | 1 szklanka |
mąka | 2 łyżki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 0,5 łyżeczki |
tłuszcz do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: