Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryżotto musztardowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryż 40 dag
masło 10 dag
cebula 1 szt
rosół 1,5 l
brandy 1 kieliszek
musztarda 1 łyżka
sól
ser żółty 3 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Ryżotto musztardowe

Cebulę posiekać i podsmażyć na maśle. Wsypać ryz i mieszac do momentu aż wchłonie tłuszcz. Dodać brandy i następnie wlewać po szklance gorący rosół. Po ok. 20 min. dodać musztardę, resztę masła i ser. Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 27.01.2014 09:56
fajne danie
caralajna 19.06.2013 07:40
bardzo ciekawy przepis, ciekawa jestem smaku
olkaaa 06.03.2013 07:32
oryginalny przepis
Grazyna0211 30.11.2012 16:14
pomysłowe danie
barbara11561 22.08.2012 11:43
bardzo ciekawe
alaaa 29.03.2012 11:00
interesujące
Gosia32
Gosia32 31.07.2011 13:46
pycha
Ania67 24.06.2011 13:18
pomysłowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak