Sos - dip rzodkiewkowy

Sos - dip rzodkiewkowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkiewek

    5-8
  • łyżki posiekanego cienkiego szczypiorku

    2-3
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzodkiewki umyć dokładnie, odciąć liście i korzonek. Zetrzeć na tarce jarzynowej o małych oczkach. Dodać do jogurtu razem ze szczypiorkiem. Doprawić sos cukrem, solą i białym mielonym pieprzem. Podawać do jaj, wędlin, warzyw, kanapek.

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

PaniMISIOWA

12.12.2011 12:18
pyszny

SmacznaPyza

20.03.2011 11:13
do kanapek, do jajek na twardo, do warzyw...do czego chcesz!

SmacznaPyza

20.03.2011 11:13
do kanapek, do jajek na twardo, do warzyw...do czego chcesz!

jasiek

19.03.2011 23:29
może być niezłe do kanapek

wedith1

17.07.2010 10:38
Następny super dip! :D

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat