Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos - dip rzodkiewkowy

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewek 5-8
łyżki posiekanego cienkiego szczypiorku 2-3

Przepis i sposób przygotowania na: Sos - dip rzodkiewkowy

Rzodkiewki umyć dokładnie, odciąć liście i korzonek. Zetrzeć na tarce jarzynowej o małych oczkach. Dodać do jogurtu razem ze szczypiorkiem. Doprawić sos cukrem, solą i białym mielonym pieprzem. Podawać do jaj, wędlin, warzyw, kanapek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 12.12.2011 12:18
pyszny
SmacznaPyza 20.03.2011 11:13
do kanapek, do jajek na twardo, do warzyw...do czego chcesz!
SmacznaPyza 20.03.2011 11:13
do kanapek, do jajek na twardo, do warzyw...do czego chcesz!
jasiek 19.03.2011 23:29
może być niezłe do kanapek
wedith1 17.07.2010 10:38
Następny super dip! :D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak