Żeberka z grilla

Żeberka z grilla

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żeberka

    1 kg
  • wino

    1 kieliszek
  • miód

    3 łyżki
  • olej

    3 łyż.
  • ocet winny

    3 łyżki.
  • majeranek

  • sól

  • czosnek granulowany

Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Żeberka dzielimy na mniejsze kawałki. Gotujemy około 20
minut w osolonej wodzie. Pozostałe składniki dokładnie ze
sobą mieszamy. Żeberka wyjmujemy z wody, studzimy i
osuszamy. Każdy dokładnie smarujemy marynatą. Odstawiamy
na 30 minut do lodówki. Po tym czasie rozkładamy na grill
i grilujemy.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gusia1000

03.08.2011 21:03
Super.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat