Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki z kaszą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 6 szt.
mięso mielone 15 dag
jajko 1 szt.
kasza gryczana 1/3 torebki
cebula 1/2 szt.
sól
pieprz
przyprawa uniwersalna
koperek
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki z kaszą

Pieczarki obieramy i wyjmujemy korzenie. Mięso doprawiamy, dodajemy ugotowaną na sypko kaszę, posiekaną cebulę i koperek i jajko. Doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.Farszem napełniamy kapelusze pieczarek. Wierzch posypujemy bułką tartą. Układamy w naczyniu żaroodpornym i pieczemy 45 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anio?eczek 21.06.2012 07:44
fajne
gusia1000 01.08.2011 00:10
Warto to robić.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak