Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciastka marcepanki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

herbatniki 400 g
orzechy 50 g
kakao 2 łyżki
masło roślinne 250 g
cukier puder 3/4 szklanki
olejek migdałowy
konfitury

Przepis i sposób przygotowania na: Ciastka marcepanki

Zmielić herbatniki i orzechy, wymieszać z pozostałymi składnikami. Uformować kulki , włożyć do środka konfitury. Włożyć do lodówki. Gotowe do jedzenia bez pieczenia

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak