Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

panierowany osczypek

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

oscypek 1 szt
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: panierowany osczypek

oscypka kroimy na plasterki ok 1.5 cm panierujemy w jajku i bułce , wkładamy na rozgrzany olej i smażymy do zrumienienia :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aneta2208 07.03.2013 11:43
łatwe, pyszne i smaczne :)
Anna133 09.11.2012 14:56
Wiesz Emilio ja mam Zakopane nie daleko więc zawsze mamy te parwdziwe :)
ewaa 15.07.2012 21:21
pyszności :)
kaja1991 04.05.2012 17:56
smaczne;)
zuzanna_z 14.03.2012 11:30
ciekawe
emylka86 27.01.2012 17:12
najlepiej smakuje z oryginalnym oscypkiem?
Anna133 03.10.2011 19:41
to tzreba do zakopanego przyjeachać:)
SmakolykiJoanny 27.07.2011 06:54
15 lipca kupiłam na Grunwaldzie oscypek wędzony powiem , że nie był zbyt smaczny :)
Edyta32 04.07.2011 09:39
pyszności :)
iwa643 29.06.2011 08:04
wyglada apetycznie
Anna133 25.06.2011 12:09
nie przyprawiamy bo jest to wystarczająco aromatyczne
Anna133 24.06.2011 08:35
świetne na imprezy :)
Anna133 24.06.2011 08:34
pyszniutkie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak