Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka śledziowo-kapuściana

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 30 dag
ziemniaki gotowane w mundurkach 3 sztuki
cebula 1 sztuka
olej 3 łyżki
musztarda 1 łyżeczka
cukier
pieprz
śledzie 2 (w zalewie solnej)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka śledziowo-kapuściana

Śledzie moczymy około 3 godziny, kroimy w kostkę. Ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę, cebulę siekamy, zasalamy i odciskamy, kapustę siekamy. Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak