Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jarskie paszteciki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 2 op
pieczarki 25 dag
olej do smażenia
feta 1/2 op
żółtko jajek 1 szt
cebula 1 szt
papryka czerwona 1 szt
papryka żółta 1 szt
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jarskie paszteciki

1. Ciasto rozmroź. Posiekaną cebulę, pieczarki i paprykę podduś na oleju. Przestudź. Wymieszaj z drobno pokrojoną fetą. Dopraw pieprzem i ziołami.
2. Nadzienie ułóż na jednej połówce paska ciasta, przykryj drugą. Zlep brzegi.
3. Paszteciki posmaruj żółtkiem. Piecz 20 min w temp 200 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 22.02.2014 18:16
Ciekawy przepis
Krystyna32 23.12.2013 09:29
fajny pomysł
dianix 29.07.2012 21:17
podobnie robiłam i sa pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak