Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna zupa z koperkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 0.25 sztuka
fasola szparagowa 25 dag
marchewka 2 sztuki
pietruszka 1 sztuka
cebula biała 1 sztuka
śmietana 5 łyżki
mięso drobiowe
koperek
ziemniaki 5 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna zupa z koperkiem

umyć mięso wrzucić do garnka zalać wodą zagotować. po zagotowaniu dodać soli i pieprzu lub kucharka. obrać, umyć i pokroić wszystkie warzywa. mięso gotować 15 minut dodać wszystkie warzywa. gotować tak aby warzywa i mięso było miękkie. dodać śmietanę doprawić do smaku. na wierzchu posypać zupę świeżym koperkiem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tomek13 07.11.2011 20:00
super
agogo2 04.07.2011 19:19
polecam tez
agogo2 04.07.2011 19:19
polecam tez
agogo2 04.07.2011 19:19
polecam tez
agogo2 04.07.2011 19:19
polecam tez
Magda60 02.07.2011 16:02
polecam
Margo1 30.06.2011 18:48
lubię taką
Margo1 30.06.2011 18:48
lubię taką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak