Składniki:
filety ryby morskiej | 4 filety |
śmietana 18 proc | 1 szklanka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
czosnek | 3 ząbki |
musztarda | 1 łyżka |
olej do smażenia | 2 łyżki |
mąka | 2 łyzki |
ser żółty | 4 plasterki |
filety ryby morskiej | 4 filety |
śmietana 18 proc | 1 szklanka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
czosnek | 3 ząbki |
musztarda | 1 łyżka |
olej do smażenia | 2 łyżki |
mąka | 2 łyzki |
ser żółty | 4 plasterki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: