Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka zielona

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 sztuka
ogórek sałatkowy 2 sztuki
kalarepa 2 sztuki
koperek 1/2 pęczek
oliwa 5 łyżek
Sos sałatkowy francuski vinaigrette Prymat 2 opakowania

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka zielona

Kapustę szatkujemy, kalarepę ścieramy na tarce o grubych oczkach, ogórki kroimy w talartki (odciskamy nadmiar soku), koperek siekamy. Łączymy ze soba wszystkie składniki. Sos przygotowujemy wg przepisu z opakowania i całość dokładnie mieszamy. Przed podaniem schladzamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak