Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane roladki z indyka

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z indyka 1 kg
papryka czerwona 1/2 sztuka
ogórek kiszony 2 sztuki
cebula 1/2 sztuka
ser żółty 15 dag
sól
Pieprz cytrynowy mielony Prymat
tłuszcz do smażenia
masło 1 łyzka

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane roladki z indyka

Mięso porcjujemy na niewielkie płąty/kotlety, delikatnie rozbijamy tłuczkiem. Nacieramy przyprawami, środek smarujemy masłem. Warzywa, ser kroimy na paski i układamy je na mięsie. Rolujemy i spinamy wykałaczką. Zapiekamy w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 22.06.2011 12:10
podobnie jak ja
Misiek1 22.06.2011 09:28
Uwielbiam roladki z nadzieniem... a szczególnie jeśli znajduje się tam ogórek:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak