Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos Natalii

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 500g
papryka czerwona 2/3
pomidor 2/3
ogórek konserwowy 4/5
parówki 3/4
serek topiony smietankowy2
koncentrat pomidorowy 2 lyżki
margaryna do smażenia 200g
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: Sos Natalii

podsmażyć mięso mielone do tego dodać wszystkie pokrojona(najlepiej w kostkę) skladniki, ok. 10 min. smażyć dodać szklankę bulionu oraz 2 serki topione i dusić do roztopienia serków, dodać koncentra pomidorowy oraz zagęścić śmietaną. Najlepiej podawać z ryżem. Życzę smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia16 22.06.2011 11:13
Nigdy w Życiu nie jadłam czegoś piękniejszego polecam;-)
Monika120 22.06.2011 10:59
Świetny przepis:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak