Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Steki z zielonym pieprzem

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cielęcina 4 plastry
zielony pieprz w zalewie 2 łyżki
olej 2 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Steki z zielonym pieprzem

Każdy kawałek mięsa natrzeć olejem i posypać pieprzem odsączonym z zalewy. Odstawić na kilka godzin w chłodne miejsce. Na rozgrzantm tłuszczu usmażyć mięso i położyć ziarenka pieprzu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 01.10.2013 06:51
smaczny pomysł
olkaaa 17.03.2013 21:52
muszę zrobić
kate.500 04.02.2013 08:21
super
barbara11561 14.08.2012 12:22
pyszne
Wafelek2601 01.07.2012 18:31
super
Ewelina38 26.12.2011 23:17
pychotka :)
Mysiunia 25.06.2011 08:00
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak