Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolada z indyka z sosem pesto

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pesto 15 dag
bazylia 1/2 pęczek
parmezan starty 5 dag
sól
pieprz
czosnek 2 ząbki
cebula 2 sztuki
tłuszcz do formy
indyk 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada z indyka z sosem pesto

Mięso osuszamy, nacieramy przyprawami i pesto. Posypujemy listkami bazylii.
Mięso rolujemy. Na naczynia do zapiekania wkłądmay mięso, posiekany czosnek, cebulę pokrojoną w piórka i zapeikamy około 1 godzinę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak