Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa do tortu hetmańakiego

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna Kasia 1 łyżka
śmietana 3 łyzki
cukier 6 łyżek
kakao 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa do tortu hetmańakiego

Wszystkie składniki polewy włożyć do rondelka, wymieszać i na bardzo małym ogniu doprowadzić do wrzenia. NIE GOTOWAĆ!!!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak