Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka smażone w skorupkach

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 5 szt
cebula 1 szt
koperek 2 łyżki
sól
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
jajko ugotowane na twardo 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka smażone w skorupkach

Jajka przeciąć tak aby nie uszkodzić skorupek, wyjąć wnętrze jajka i posiekać. Posiekaną cebulę i pieczarki podsmażyć. Po ostygnięciu wymieszać z jajkami i przyprawić. Masą napełnić skorupki, posypać bułką tartą. Położyć jajka wierzchnią warstwą na patelni i zarumienić. Posypać koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 19.01.2014 10:13
super wyglądają
caralajna 18.09.2013 07:20
smaczne są
Grazyna0211 29.04.2013 20:32
smacznie i pomysłowo
Wafelek2601 22.01.2013 00:14
hmmm, z pieczarkami, pycha
barbara11561 03.09.2012 09:39
świetny pomysł:)
alaaa 11.04.2012 19:36
robiłam,smaczne
Ewelina38 13.01.2012 20:53
super, tak jeszcze nie próbowałam
Ania67 16.07.2011 15:43
ciekawy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak