Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta pieczarkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

białko 6
pieczarki 4
natka pietruszki 1 łyżka
cebula
chude mleko 2 łyżki
majonez 1 łyżka
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta pieczarkowa

Pieczarki zetrzeć na tarce Podusić krótko na patelni z cebulą posiekaną Białka ugotowane na twardo posiekać utrzeć z mlekiem majonezem i zielenina Dodać pieczarki przyprawić solą i pieprzem wymieszać

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak