Kiełbasa z cebulą i papryką

Kiełbasa z cebulą i papryką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasa biała parzona

    500 g
  • cebula

    2 szt
  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

  • oliwa

    2 łyżki
  • papryka czerwona

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kiełbasę pokroić na mniejsze kawałki i ponacinać wg uznania.
Na rozgrzanej patelni kawałki kiełbasy podsmażyć.
Cebulę i paprykę oczyścić i pokroić.
Do podsmażonej kiełbasy wrzucić cebulę, chwilę podsmażać.
Dodać paprykę, chwilkę smażyć, posolić i popieprzyć do smaku.
Podawać z pieczywem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (25)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Anna133

19.02.2012 08:45
dawno takiej nie jadłam :/

cukiereczek

23.12.2011 19:19
super

Jastinka

16.10.2011 20:22
świetne

Jastinka

16.10.2011 20:15
świetne

krzysztof40

16.02.2011 20:51
zgadzam się

nero

16.02.2011 20:47
dobra kiełbasa w każdej postaci jest super

ZEWA

09.01.2011 19:08
ja też

anja3107

09.01.2011 15:47
bardzo lubię taką

monika154

01.12.2010 10:57
pycha

agnieszka214

01.12.2010 10:52
uwielbiam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat