Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ananas w sznycelkowej roladce

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sznycel wieprzowy 5 plastrów
ananas z puszki 5 plastrów
ser żółty 1 plaster
sól do smaku
pieprz do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierki
jajko do panierki
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Ananas w sznycelkowej roladce

Ananasa osączyć. Ser pokroić na pięć słupków. Mięso rozbić i oprószyć solą i pieprzem. Plaster ananasa przekroić na pół, złożyć i położyć na mięsie razem z serem. Zwinąć. Roladki panierować w jajku i bułce. Smażyć na złoty kolor na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

katarzynka455 12.07.2011 15:44
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak