Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Baton migdałowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 25 dag
migdały 25 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Baton migdałowy

Cukier rozpuszczamy z kilkoma kroplami wody, podgrzewamy do momentu uzyskania gęstego syropu. Dodajemy sprarzone i obrane migdały. Masę przekłądamy na blaszkę wymarowaną olejem, formujemy i odstawiamy. Blat kroimy w paski.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pigila
pigila 15.10.2011 08:32
ssssssssss

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak