Składniki:
zielone pomidory | 1 i 1/2 kg |
kalafior | 2 szt |
ogórki | 1 i 1/2 kg |
cebula | 1 kg |
ocet 10 % | 1/2 litra |
woda | 1/2 litra |
pierprz | |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ziele angielskie | 4 ziarenka |
cukier | |
sól | |
kapusta czerwona | 1 główka |
zielone pomidory | 1 i 1/2 kg |
kalafior | 2 szt |
ogórki | 1 i 1/2 kg |
cebula | 1 kg |
ocet 10 % | 1/2 litra |
woda | 1/2 litra |
pierprz | |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ziele angielskie | 4 ziarenka |
cukier | |
sól | |
kapusta czerwona | 1 główka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: