Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z bułką tartą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa
masło
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z bułką tartą

Fasolkę przebrać, opłukać i zalać wodą. Ugotować pod przykryciem z dodatkiem soli. Odsączyć z wody. Na patelni roztopić łyżkę masła i wrzucić fasolkę, posypać bułką tartą (ilość zależna od gustu) i mieszając, chwilę potrzymać na ogniu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak