Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażone patisony

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 szt
pomidory 5 szt
olej 4 łyżki
śmietana
sól
papryka zielona 1 szt
patison kilka szt
Papryka ostra mielona Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Smażone patisony

Pomidory obrać ze skórki, pokroić w ćwiarki, paprykę i patisony pokroić w kostkę, cebulę posiekać i podsmażyć na oleju. Dodać paprykę, pomidory oraz patisony. Posolić i doprawić papryką. Dusić do miękkości. Doprawić śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 29.12.2013 07:30
ciekawy pomysł
caralajna 08.07.2013 07:29
w tym roku będę miała dużo patisonów, ..smaczny pomysł
olkaaa 25.03.2013 07:25
ciekawy pomysł
kate.500 10.11.2012 22:07
super
Grazyna0211 08.10.2012 09:50
fajny pomysł
alaaa 15.06.2012 22:21
pyszne ,zjadła bym
Aneta2604 26.11.2011 08:37
ciekawy przepis
barbara11561 20.11.2011 11:43
pyszne
Izabela28 26.07.2011 09:02
smaczne:)
Monika120 27.06.2011 12:43
W życiu czegoś takiego nie jadłam,ale brzmi pysznie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak