Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pomidorów z selerem naciowym i prażonym słonecznikiem.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidor 3 szt.
szczypior 2 łyżki
słonecznik łuskany 2 łyżki
sos 1 szt.
seler naciowy 1 łodyga

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pomidorów z selerem naciowym i prażonym słonecznikiem.

Słonecznik uprażyć na suchej patelni. Odłożyć na miseczkę. Pomidory umyć i pokroić w kostkę. Seler naciowy pokroić w cieniutkie plasterki, szczypior grubo posiekać. Wrzucić do miski, wymieszać. Sos rozrobić zgodnie z przepisem na opakowaniu, dodać do surówki, wymieszać. Odstawić na kilka minut i wrzucić uprażony słonecznik. Wymieszać i podawać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 22.07.2011 08:15
Doskonałe
jolita 21.06.2011 17:53
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak