Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kus-kus po turecku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kus-kus 1 op
filety rybne 2 szt
cebula 2 szt
koncentrat pomidorowy 4 łyżki
czosnek 3 ząbki
oliwa
sól
cynamon Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Kus-kus po turecku

Cebulę posiekać i podsmażyć na oliwie, dodać koncentrat pomidorowy, pokrojoną w kostkę rybę oraz sól, pieprz, goździki i cynamon. Dusić aż rybą będzie miękka. Kus-kus przygotować wg przepisu na opakowaniu i przełożyć na patelnię. Wszystkie składniki wymieszać i podsmażyć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 27.03.2013 07:32
już dawno nie jadłam
09.03.2013 10:38
rewelacyjny przepis
barbara11561 01.09.2012 11:21
świetnie i na pewno smacznie
alaaa 16.06.2012 21:59
brzmi dosyć ciekawie,,
kate.500 09.05.2012 08:11
lubie kus kus
Dorian 27.04.2012 07:33
pycha
MAR3STA 21.07.2011 23:09
smaczne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak