Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolkowe pakieciki

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1/2 kg
szynka szwarcwaldzka 8 plasterków
ser żółty 8 plasterków
masło 2 łyżki
sól
szczypior

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolkowe pakieciki

Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie- odcedzamy i polewamy zimną wodą- czekamy aż okapie.
Z kilku fasolek ( 4-5 szt) robimy pęczek i owijamy go w plaster sera, a następnie szynki.
Podsmażamy na masełku.
Dekorujemy szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 01.04.2012 17:59
super
maciek7 17.03.2012 19:09
super
indi 24.02.2012 13:55
świetny pomysł, muszę go wypróbować :)
Tika4444 17.02.2012 11:11
świetny pomysł, pięknie sie prezentuje
Natalia40 09.09.2011 23:15
pycha
pacpaw 16.07.2011 16:18
jaka inwencja i pomysłowość. Nie ma to jak Kobieta w kuchni :o)
Gosia32
Gosia32 12.07.2011 09:23
super
kochanyptysiu 06.07.2011 16:13
robię bardzo podobne,świetna przekąska
Iwona45 25.06.2011 17:32
pyszne
Ewelina38 23.06.2011 21:49
pięknie podajesz potrawy, a ta fasolka.... rewelacja
Krystyna32 20.06.2011 00:07
fajne
Kuchareczekjeden 19.06.2011 21:24
świetne
Agnieszka_B 19.06.2011 15:05
Rewelacja! Zwłaszcza że uwielbiam fasolkę szparagową:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak