Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Placek galaretkowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

galaretka cytrynowa 1 opakowanie
galaretka truskawkowa 1 opakowanie
galaretka agrestowa 1 opakowanie
czekolada kilka kostek
bita śmietana 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Placek galaretkowy

Przygotować galaretkę cytrynową. Wylać na brytfannę i pozostawić do stężenia. Gdy już będzie całkowicie stężona zagotować galaretkę truskawkową i pozostawić do ostygnięcia. Gdy już będzie całkowicie zimna wylać na galaretkę i pozostawić do stężenia. Później to samo zrobić z galaretką agrestową. Gdy już stężeje wszystko ubić bitą śmietanę i wylać na galaretki. Następnie zetrzeć na to kostki czekolady.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwa643 20.08.2011 05:50
pycha
KasiaK90 30.07.2011 10:22
pyszne ,polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak