Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szynka pikantno-czosnkowo-ziołowa duszona w sosie

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka marynowana 1 kg
soser 2 łyżeczki
rosół wołowy 1 op.

Przepis i sposób przygotowania na: Szynka pikantno-czosnkowo-ziołowa duszona w sosie

Szynkę marynowaną wg przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/143562/szynka-marynowana-marynata-pikantno-czosnkowo-ziolowa.html przełożyć na głęboką patelnię, podsmażyć z obu stron, podlać 400 ml wrzącej wody, dodać bulion Babuni wołowy, dusić do miękkości mięsa, dodać 2 łyżeczki sosera aby zagęścić sos i wzmocnić smak sosu. Podawać z młodymi kartoflami posypanymi koperkiem i np. kapustą \"na szybko\".

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Koper 06.03.2012 21:53
Wygląda na prawdę rewelacyjnie :)
Pola2 19.06.2011 18:53
wygląda apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak