Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z rzodkiewką i szczypiorkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Szczypiorek cienki pęczek
rzodkiewki pęczek
sól do smaku
pieprz
majonez
jajko ugotowane na twardo 5

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z rzodkiewką i szczypiorkiem

Jajka obrać i zetrzeć na tarce.Szczypiorek posiekać a rzodkiewki również zetrzeć na tarce.Wszystko wymieszać z majonezem(kilka łyżek) i doprawić do smaku solą i pieprzem. Pastą smarować pieczywo.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halinka1011 19.06.2011 09:48
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak