Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki w cieście francuskim z serem żółtym

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

parówki 12 sztuk
ser żółty 12 plasterków
ciasto francuskie 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w cieście francuskim z serem żółtym

Ciasto francuskie rozwijamy i kroimy na 6 równych kawałków. Na każdy kawałek nakładamy po plasterku sera żółtego i parówkę i lekko zawijamy. Pozostałe ciasto nacinamy tworząc tzw. \"grzebień\" i zakładamy. Układamy na wyłożoną papierem do pieczenia formę i pieczemy ok 25 min w temp. 180\'C. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

czekoladka_m 01.07.2013 11:52
Proste a takie pyszne;):)na pewno wypróbuję;)
RenataZ-et 08.06.2013 21:30
często takie robię-są pyszne
Kasia36 30.05.2013 22:45
Pyszne danie
Łukasz15 14.05.2013 10:08
Przepyszne
caralajna 20.04.2013 07:09
lepsze od hot doga :)
Ela15 26.08.2012 12:19
super
Anna146 28.07.2011 05:49
smacznie wyglądają
Beatris 22.06.2011 10:09
Bardzo pomysłowe.
IlonaAlbertos 19.06.2011 22:35
Uwielbiam takie smakołyki.
monika154 19.06.2011 11:45
pycha
pawel6 19.06.2011 09:15
Parówki, a jak fajnie podane:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak