Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pizza z szynką i mieszanką meksykańską

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

spód do pizzy 1 szt
Pomidory z ziołami z puszki 400 g
keczup pikantny 4 łyżki
szynka gotowana 25 dag
mieszanka meksykańska 1 op
ser gouda 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Pizza z szynką i mieszanką meksykańską

Zrobić sos dodając do pomidorów z puszki keczup pikantny, dokładnie wymieszać i wysmarować nim spód do pizzy zrobiony wg przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/143451/drozdzowy-spod-do-pizzy.html, , wyłożyć plastrami szynki gotowaneji, i nakładać po łyżeczce mieszanki meksykańskiej Całość posypać cienkimi plastrami sera gouda. Wstawić do gorącego piekarnika, piec 30 minut w temp. 170 stopni z termoobiegiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kotlet 20.08.2011 23:25
pizza w każdym wydaniu jest wyśmienita
Natalia/tubisiek 22.06.2011 09:16
fajny pomysł!
Pola2 19.06.2011 18:58
Pizza to coś dlamnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak