Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cebula w śmietanie do ziemniaków

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 2
margaryna
śmietana 30% 150 ml
mąka 1 łyżka
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: Cebula w śmietanie do ziemniaków

cebule kroimy w półplasterki i smażymy na margarynie z dodatkiem soli, pieprzu i kucharka, kiedy bedzie rumiana to wlewamy do niej śmietane zmieszaną z mąką i gotujemy 3 minuty na wolnym ogniu - polewamy ziemniaki

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Alex_M 22.08.2013 10:56
podoba mi się pomysł
ONY_za_kare 21.08.2013 11:18
fajna taka cebula!
Mariusz17 14.12.2011 18:29
muszę kiedyś spróbować
caroline1983 18.06.2011 17:10
Ciekawy dodatek do obiadu :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak