Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do pierogów-kapusta z grzybami

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 kg
grzyby suszone 15 dkg
olej 12 łyżek
cebule małe 2 szt
kminek 1 łyżeczka
mąka 1 łyżka
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do pierogów-kapusta z grzybami

Kapustę odcisnąć z kwasu po czym ugotować nie przykrywając niczym. Dodać cebulę pokrojoną w krążki a grzyby namoczyć i ugotować po czym połączyć z kapustą,dodać kminek,olej,oprószyć mąką i jeszcze dobrze pogotować co jakiś czas mieszając.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DanutaS 30.01.2012 15:14
robie podobnie
Sylwia56
Sylwia56 20.10.2011 20:50
pycha
Juleczka20 31.07.2011 09:17
super przepis
malaczarna23 26.06.2011 21:48
też taki robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak