Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna kapustka na ciepło

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

natka pietruszki
przyprawa uniwersalna
masło
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna kapustka na ciepło

Kapustę kroimy i gotujemy ,gdy robi się miękka dodajemy warzylion lub inne suszone warzywa lub jarzynkę .Gotujemy chwilkę dodajemy posiekany koperek i natkę .Na koniec dodajemy masło i mieszamy .Podajemy na ciepło .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 28.07.2011 14:11
uwielbiam
Emilia22 18.06.2011 08:23
wygląda świetnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak