Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dorada z rusztu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z dorady 4
sok z cytryny 2
oliwa 2 łyżki
czosnek 2 ząbki
sól, pieprz
brokuły 500 g
pieczarki 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: Dorada z rusztu

Filety z dorady oprószyc solą pieprzem oliwą i przecisnietym przez praske czosnkiem Skropić sokiem z cytryny Piec na złocisty kolor od czasu do czasu odwracjac Brokuły ugotowac do miekkosci Pieczarki posypac sola odstawic na 30 min po czym grillowac do zrumienienia Serwować z warzywami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak