Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z brzoskwini i parmezanu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

brzoskwinie 2
rukola 1 garść
parmezan 50 g
miód 2 łyżki
orzechy piniowe 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z brzoskwini i parmezanu

Orzeszki piniowe zrumienić na patelni bez dodatku tłuszczu Brzoskwinie przekroić na pół i każdą połówkę przekroić na 4 części Posmarować miodem i podpiekać na ruszcie 5 min Rukolę ułożyć na talerzu na niej położyć kawałki brzoskwini Posypać orzechami Parmezan zatrzeć na tarce tak aby powstały wiórki Posypać nimi potrawę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak