Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa meksykańska z mięsem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 1
wywar mięsny 1i1/2 l
wołowina bez kości 400 g
kukurydza 1 puszka
ziemniaki 3
marchewka 2
pomidory 400 g
cukinia 1
por 1/2
OSTRA PAPRYCZKA 1
olej do smażenia
sól
pieprz
fasola 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa meksykańska z mięsem

Cebule posiekać i podsmażyć na oleju Dodac pokrojone na kawalki mieso podsmazyc az sie zarumieni Ostra papryczke pokroic na drobno Ziemniaki pomidory i cukinie pokroic w kostke Marchewki i por pokroic w plastry Fasolkę i kukurydze osaczyc Wszystkie warzywa dodac do miesa zalac wywarem miesnym i dusic pod przykryciem aż warzywa będą miękkie Doprawić sola pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak