Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta z grochem i grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 kg
grzyby suszone 2 garści
cebula 2 sztuki
masło 1 łyżka
mąka 1 łyżka
kminek
groch 30 łuskany

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z grochem i grzybami

Kapustę i grzyby gotujemy. Groch namaczamy na noc, gotujemy i miksujemy. Cebulę siekamy, szklimy na maśle, dodajemy mąkę, Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku i mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marchewka 09.08.2011 00:29
no jakoś się nie złożyło :) u nas w domu kapusta - owszem, ale bez grochu
goofy9 13.07.2011 15:40
polecam:)
goofy9 13.07.2011 15:38
serio? to dość popularne danie :)
marchewka 12.07.2011 23:43
z grochem nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak