Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczniaki z musztardą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

boczniaki 50 dag
masło 2 łyżki
musztarda ostra 1 łyżka
cebula 1 szt
Kucharek przyprawa uniwersalna
pieprz
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Boczniaki z musztardą

Biczniaki pokroić w paski, cebulę w kostkę Cebulę zrumienić na maśle, dodac grzyby i dusić do miękkości, w razie potrzeby dolać wody. Dodać musztardę, do smaku pieprz, kucharka i szczyptę cukru.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 21.12.2013 07:06
ciekawe jak smakują
joanna77 24.06.2011 19:54
fajne
Robert10 24.06.2011 18:06
musi być pyszne
1j1o1l1a1 17.06.2011 23:37
ooo...z musztardą - ciekawy smak :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak