Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sernik na zimno

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

serek homogenizowany 9 szt.
kolorowe galaetki 4
cukier puder 1 szklanka
Żelatyna wieprzowa Prymat
woda 120 ml (przegotowana)

Przepis i sposób przygotowania na: Sernik na zimno

Wszystkie galaretki rozpuszczamy , każdą w jednej szklance i pozostawić do stężenia , potem kroimy je w kostkę . Serki łączymy z cukrem pudrem i galaretkami . Wodę łączymy z żelatyną i wymieszać z masą galaretkową i wszystko przelewamy do tortownicy od razu wstawiamy do lodówki do całkowitego stężenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pawelek180844 28.07.2012 20:39
uwielbiam te ciasto
babcia
babcia 08.05.2012 19:15
pyszne to
babcia
babcia 08.05.2012 19:15
pyszne to
smakoszek 19.07.2011 10:33
uwielbiam go
halina17 17.06.2011 12:30
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak