Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa fsolowa z łazankami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kiełbasa 0,5 kg
łazanki 0,5 kg
cebula 1 szt
koncentrat pomidorowy 2 łyżeczki
ziele angielskie
Liść laurowy suszony Prymat
przyprawa uniwersalna
sól
pieprz
fasola biała 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: zupa fsolowa z łazankami

fasolę mrozimy dzień wcześniej następnie gotujemy z przyprawami do miękkości. Kiełbasę smazymy z cebulą i dodajemy koncentrat. Łazanki gotujemy al dente i dodajemy do fasoli wraz z kiełbasą doprawimy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak