Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

różowa pianka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

galaretka wiśniowa 1 opakowanie
śmietana kremówka 400 ml
cukier waniliowy
melisa do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: różowa pianka

Galaretkę wiśniową rozrabiamy w 100 ml gorącej wody a następnie studzimy.Śmietankę ubijamy na sztywno z dodatkiem cukru waniliowego,pod koniec ubijania dolewamy powoli galaretkę.Deser rozlewamy do pucharków i zostawiamy do zastygnięcia.Dekorujemy melisą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak