Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapustka do ziemniaczków

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

głowka kapusty
pomidor
marchewka
koperek
Kucharek przyprawa do potraw
kostka rosołowa
przyprawa do zup
smalec
mąka

Przepis i sposób przygotowania na: Kapustka do ziemniaczków

Kapuste poszatkować, włożyć do garnka, wlać wodę, dodać kucharek, zagotować, dodać kostkę rosołową, potem startą marchewkę, pokrojonego pomidora, gotować, na końcu dodac koperek, pokrojone parówki lub boczek, doprawić do smaku i dodac zasmażkę ze smalcu z mąką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak